TALLER D'ARDUINO: PROTOTIPS

Els dies 29, 30 i 31 de març de 18.30 a 21.30h realitzarem el taller d'Arduino: prototips.

Descripció del taller

En aquest taller gaudirem de l’experiència apresa en el taller d’introducció d’arduino, dotant al microcontrolador de perifèrics avançats tant d’entrada com de sortida que ens permetran aprendre a  donar forma a qualsevol projecte personal.

Arduino és una plataforma que ens permet desenvolupar els nostres propis projectes electrònics. Permet construir prototips complexes de hardware i software en qualsevol disciplina sense gairebe coneixements previs, i crearlos de forma àgil, ràpida i barata. La característica diferencial d’arduino és que acredita una gran comunitat oberta i amb ganes de compartir coneixement per facilitar el desenvolupament. Sols és necessari un ordinador, una placa arduino, i el desig d’explorar un nou món.

Programa

Aquest taller va dirigit a persones que ja han desenvolupat una certa pràctica amb el llenguatge de l’arduino, i volen aprofundir en el coneixement per desenvolupar els seus propis projectes. En la duració del curs introduirem el concepte perifèrics i llibreries que ens permetin controlar-los, així com un procés de consultoria per a cada projecte.

Sessió 1 (dimarts 1 18:30 - 21:30)

●        Definició dels projectes a desenvolupar

●        Repàs dels operadors i sintaxis bàsica de C

●        Repàs del port Sèrie per entrada i sortida

●        Introducció a les llibreries amb pantalles LCD i Leds

Sessió 2 (dimecres 2 18:30 - 21:30)

●        Introducció als motors, tipus i llibreries

●        Sensors externs: Sonnar

●        Exercicis de mescla de codis

●        Mentoratge de projectes

Sessió 3 (dijous 3 18:30 - 21:30)

●        Sensors externs: Temperatura /Giroscopis/ Microfon

●        Elements de comunicació: Bluetooth i RF2.4Ghz

●        Mentoratge de projectes

 

Material específic pel taller

És imprescindible conèixer amb una certa antel.lació quantes persones participaran al taller per poder subministrar el material necessari.

Preu: 17,53€.  Inscripcions fins el 18 de març

Taller impartit per Xavier Giménez, membre de MADE Makerspace Barcelona. MADE és un espai flexible creat perquè artistes, dissenyadors, inventors, emprenedors, creatius, enginyers, makers, fabbers i hackers puguin desenvolupar els seus propis projectes. Està organitzat per facilitar el desenvolupament d'una comunitat oberta d'aprenentatge distribuït, coproducció i activitats d'emprenedoria.

plaques arduino
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)