TOUR DESCOMUNAL #TD3

El dijous 17 de març farem la tercera Tour Descomunal. Una activitat que vam engegar el mes de novembre que consisteix en realitzar unes visites obertes a tothom a projectes d'art del territori. Tenim ganes de conèixer què passa al nostre voltant i quins projectes es proposen des d'altres espais i municipis. Està obert a tothom, especialment a joves creadors o interessats en l'art o professionals que treballen amb joves (professorat, educadors, etc.).

En aquesta ocasió visitarem quatre espais de la zona del Poblenou de Barcelona:

La Escocesa. És un centre de producció artística multidisciplinar enfocat a les arts visuals autogestionat amb vocació pública. Dóna cobertura a les necessitats dels artistes en els diferents fases del seu procés de creació artística oferint espais, potenciant la seva mobilitat i facilitant la presentació de la seva obra.

Hangar. És un centre obert per a la recerca i la producció artística que dóna suport a creadors i artistes en totes les fases del procés de producció de les arts visuals. S’ofereixen serveis amb recursos materials i tècnics necessaris i un context d’experimentació i de lliure transferència de coneixement.

Hamaca. Distribuïdora de videoart i arts electròniques, una entitat sense ànim de lucre al servei dels autors i usuaris que té per objectiu activar la difusió de l'obra i generar un flux econòmic per a la producció dels artistes

- Exposició Geologia de l'inefable de Can Felipa. El programa d'Arts Visuals del Centre cívic de Can Felipa treballa per donar suport a l'art emergent i als joves creadors en el seu procés de professionalització (artistes, comissaris, investigadors i dissenyadors); per a la producció i difusió de les arts visuals, apropant-les a nous públics; i per col·laborar amb altres institucions o col·lectius.

Sortida a les 15:45h (molt puntuals!!) de l'estació de la RENFE.

 

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)