TALLER D'ARDUINO

Arduino és una plataforma que ens permet desenvolupar els nostres propis projectes electrònics. Permet construir prototips complexes de hardware i software en qualsevol disciplina sense gairebe coneixements previs, i crearlos de forma àgil, ràpida i barata. La característica diferencial d’arduino és que acredita una gran comunitat oberta i amb ganes de compartir coneixement per facilitar el desenvolupament. Sols és necessari un ordinador, una placa arduino, i el desig d’explorar un nou món. 

Des del BaumannLab estem engegant el Hack Club, una comunitat oberta de persones interessades amb l'art digital, la robòtica i la ciència on poder desenvolupar els propis projectes i compartir els coneixements i experiències.

Per a incentivar el desenvolupament de projectes, aquest mes de març ens proposem realitzar dos tallers: el primer d'iniciació i el segon de creació de prototips. 

Els tallers seran impartits per Xavier Giménez, membre de MADE Makerspace Barcelona. MADE és un espai flexible creat perquè artistes, dissenyadors, inventors, emprenedors, creatius, enginyers, makers, fabbers i hackers puguin desenvolupar els seus propis projectes. Està organitzat per facilitar el desenvolupament d'una comunitat oberta d'aprenentatge distribuït, coproducció i activitats d'emprenedoria.

 

Els dies 1, 2 i 3 de març de 18.30 a 21.30h realitzarem el taller d'Arduino: iniciació.

I els dies 29, 30 i 31 de març de 18.30 a 21.30h realitzarem el taller d'Arduino: prototips.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:
arduino (2) FORMACIÓ (2) Hacklab (1) maker (1) prototips (1)

TALLER D'ARDUINO: PROTOTIPS

plaques arduino

Els dies 29, 30 i 31 de març de 18.30 a 21.30h realitzarem el taller d'Arduino: prototips.

Descripció del taller

En aquest taller gaudirem de l’experiència apresa en el taller d’introducció d’arduino, dotant al microcontrolador de perifèrics avançats tant d’entrada com de sortida que ens permetran aprendre a  donar forma a qualsevol projecte personal.

TALLER D'ARDUINO: INICIACIÓ

Els dies 1, 2 i 3 de març de 18.30 a 21.30h realitzarem el taller dArduino: iniciació.

En aquest taller aprendrem en 9 hores a fer que un cervell anomenat Arduino, respongui a senyals externes segons les condicions que nosaltres ordenem:  “hi han persones?” -> “obre la porta”

Programa

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)