WALL POSTER

wall poster

Wall poster és el projecte de l'Anna Taratiel que va ser seleccionat per a la beca grafitti invaders de 2015.

El projecte es realitzarà a la plaça de la Cultura del districte 5 i consisteix en la intervenció de l'espai urbà mitjançant un collage que integri l’arquitectura del barri, els joves i veïns i la tècnica del pòster. L'objectiu del projecte és fer viure als participants una experiència en la qual l’art i la creació siguin el mitjà per desenvolupar un projecte comú, on les habilitats individuals es posen al servei del resultat final.

Per establir aquest diàleg proposa traspassar els límits del format “pòster” per transformar el mur en un collage de gran format, on s’utilitzaran les referències arquitectòniques del barri i els seus colors per la seva creació. El collage és un recurs interessant per crear una obra conjuntament, gràcies a la possibilitat que permet d’encaixar les creativitats individuals en una obra col·lectiva.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

MURAL ACABAT!

mural, collage

Aquest últim trimestre de l'any s’ha estat duent a terme el projecte. Finalment s’ha desenvolupat amb la participació de l’Associació de veïns de Poble Nou i de l’Esplai La Fera.

El collage és un recurs interessant per crear una obra conjuntament, gràcies a la possibilitat que permet d’encaixar les creativitats individuals en una obra col·lectiva.

Presentacions Projectes becats BaumanLab.

WALL POSTER PROJECT IS WARMING UP

Presentacions Projectes becats BaumanLab.

WALL POSTER PROJECT is WARMING UP.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)