SIGNES DE TERRASSA

Signes de Terrassa
Signes del temps és el projecte de Darío Cobacho i Rosa Sánchez seleccionat per la convocatòria de majors de 20 anys a la convocatòria de 2015.

Consisteix en realitzar intervencions geomètriques a l'espai públic amb pintura o cintes adhesives. Els motius d’aquestes geometries són trobades per l'artista al propi context on treballa (reixes, arquitectura…) a partir de derives per l’entorn urbà o fotografies del carrer. Paral·lelament es realitzaran algunes activitats complementàries amb joves per realitzar experiments efímers o bé murals participatius.

La idea del treball és explorar les formes que es creen amb les ombres del propi edifici (materialitzar allò invisible, deixar el testimoni del temps) i crear una composició de formes amb colors del propi entorn, com una abstracció minimalista d’aquest espai.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

FINALITZACIÓ DEL MURAL "SIGNES DE TERRASSA"

, ,

Durant el mes de març de 2017 es va dur a terme la part final del projecte del Darío Cobacho i la Rosa Sánchez a l'amfiteatre de la Plaça Catalunya. El projecte, desenvolupat amb la participació de l'AVV de Plaça Catalunya-Escola Industrial i el servei de Qualitat Democràtica, va ser un dels projectes seleccionats per la beca de suport a la creació de 2015.

1a Deriva: Arribem a Terrassa

primera deriva

2 de Març

Abans d'arribar al BaumannLab comencem a rastrejar Terrassa, en una petita ruta desde l'estació de tren ja trobem els primers signes al carrer.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)