LABORATORI DE FOTOGRAFIA

El BaumannLab acull un laboratori de fotografia analògica on poder desenvolupar projectes fotogràfics. És un laboratori amb material i infrastructura per al revelatge de fotografia analògica.

L’objectiu d’aquest espai és poder entendre, aprendre, conèixer i investigar el procés de la fotografia i les tècniques més analògiques de la fotografia.

Serà un espai que podrà ser utilitzat per qualsevol persona interessada. L’utilització d’aquest espai serà de forma autogestionada i en podran fer ús professionals o afeccionats de la fotografia i centres educatius o entitats educatives per fer-hi activitats i intercanvis.

Al llarg de l’any s’aniran programant tallers per tal de donar l’oportunitat a qualsevol persona a conèixer aquesta tècnica.

També es fomentarà que es vagi creant una comunitat de persones amb ganes de compartir i aprendre juntes, intercanviar coneixements, experimentar i gaudir de la cambra fosca.

 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

TALLER D'INICIACIÓ AL LABORATORI FOTOGRÀFIC

Divendres 29 de maig de 18.00 a 20.30h i dissabte 30 de maig de 10 a 13.30h farem un Taller d’iniciació al laboratori fotogràfic. A càrrec del grup de fotografia del BaumannLab. 

Serà un taller per aprendre a fer, revelar i positivar fotografies analògiques. Inscripció 11,54€, places limitades

Més informació del laboratori AQUÍ

TALLER DE FOTOGRAFIA ESTENOPEICA

Taller per aprendre a construir una càmera, experimentar amb diferents materials fotosensibles i positivat d’imatges.

Serà els dies 12 i 13 de desembre de 18 a 20.30h i de 10 a 14h respectivament.

A càrrec de Dídac del Valle i Elena Angrill. 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)