TOUR DESCOMUNAL #TD2

El divendres 5 de febrer vem fer la segona Tour Descomunal. Una activitat que vam engegar el mes de novembre que consisteix en realitzar unes visites obertes a tothom a projectes d'art del territori. Tenim ganes de conèixer què passa al nostre voltant i quins projectes es proposen des d'altres espais i municipis. Està obert a tothom, especialment a joves creadors o interessats en l'art o professionals que treballen amb joves (professorat, educadors, etc.).

En aquesta ocasió vam visitar tres espais:

- Halfhouse. És una fusió de casa i espai d'intercanvi i comunicació artística. Participen activament en la realitat artística de la ciutat, acullen projectes i conviden a la comunitat artística a que senti l'espai com a seu.

- Experimentem amb l'art. Una entitat educativa que treballa a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones.

- L'Automàtica. Associació cultural autogestionada composada per  dissenyadors gràfics, artistes i il·lustradors que han recuperat una impremta de Letterpress a Barcelona. Espai actiu dedicat a l’experimentació, la l’autoproducció, el diàleg, l’autoedició i a aprendre l’ofici.

Sortida a les 15:45h (molt puntuals!!) de l'estació dels FCG VAllparadís-Universitat (davant la Baumann).

Aquí teniu unes fotos del tour:

 

2015_02_05_TOUR DESCOMUNAL_2

cartell halfhouse
tour descomunal
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)