JA TENIM PROJECTES PEL 2016!

beques 2015

El 6 de novembre de 2015 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

Enguany, els membres del comitè de selecció d’aquesta convocatòria són el Gabriel Verderi (director de l’Escola d’Art de Terrassa), la Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals), el Marc Vives (director de Nauestruch de Sabadell), l’Irene Pérez Gil (artista local) i la Laura Fusté (Representant del Servei de Joventut i Lleure).

La convocatòria es va tancar amb un total d’15 projectes presentats, que optaven a les diferents modalitats. El comitè de selecció va atorgar els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:

Beca majors de 20 anys de 1.800 €
Ex aequo de:
_Taller de gravat menys tòxic i més sostenible de David Calle i Flora Larrigaudiere
Proposta per fer una recerca de formes alternatives de treballar en gravat que estableixin un espai de treball menys tòxic i que resulti sostenible. Es concretarà amb accions per compartir els aprenentatges com ara tallers i conferències.

_Signes de Terrassa de l’associació Polígon Cultural
El projecte consisteix en realitzar una exploració dels signes ocults al mobiliari i arquitectura d’un espai públic concret, realitzar un mural contextual, una sèrie d’intervencions a l’espai públic i una possible activitat complementària amb els joves de la ciutat.

Beca de disseny d’accions formatives 1.800€
Terrassa Solarpunk de Gianmarco Zaccaria

El projecte consisteix en construir, comprendre i valorar el discurs artístic solarpunk i a partir d’aquí crear ficcions especulatives sobre una Terrassa solarpunk mitjançant un taller de creació artística.

Beca per a projectes artístics en contextos educatius de 500€
Pintada d’un mural de l’INS Blanxart

Realització d'un mural sobre la paret del C/Cadis que tanca el poliesportiu de l'institut en la que s’hi involucra el professorat i l’alumnat d’altres matèries, l’entorn de l’institut, l’AMPA i fins i tot hi ha la possibilitat de realitzar un intercanvi amb un altre centre educatiu. A més dels aspectes pictòrics, el mural tindria elements volumètrics que donarien més relleu a la paret.

Beca grafiti invaders de 1.000€
Wall poster d’Anna Taratiel

El projecte consisteix en realitzar una pintada participativa a les parets de la part de l’escenari de la plaça de la cultura al Districte 5. Consisteix en que cada participant treballi una textura i amb aquestes es farà una composició única.

Beca per a projectes d’experimentació audiovisual i art digital de 900€
Meta-beats del col·lectiu Meta-beats

El col·lectiu Meta-beats proposen realitzar una instal·lació on conflueixen la música, els visuals generatius, la robòtica i la il·luminació led, totes elles inteconnectades per un sistema fet amb open source.

Beca menors de 20 anys de 850 €
La beca ha quedat deserta.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)