COL·LABORACIONS XARXAPROD 2015. BAUMANNLAB I LA ESCOCESA

intercanvi Escocesa-BaumannLab

La Escocesa i el BaumannLab, dos dels centres de XarxaProd (Xarxa d'Espais de Creació i Producció de Catalunya) han concretat una activitat conjunta que consisteix en un projecte de pintura mural de forma col·laborativa durant aquest mes de novembre. Aquesta col·laboració és fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col·laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies.

Els artistes Zosen i Mina Hamada per part de La Escocesa de Barcelona i Majara Studio, Anna Taratiel i Morcky per part de BaumannLab - Laboratori de Creació Jove de Terrassa seran els artistes que hi participaran.

Així, durant el mes de novembre, els artistes d'ambdós centres realitzaran en col·laboració dues jornades de pintura mural a parets de Barcelona i Terrassa, combinades amb les visites als centres de cadascun dels artistes i un procés de documentaciò gràfica de les jornades d'intercanvi artístic.

Els dies13 i 14 de novembre_ La Escocesa
El col·lectiu terrassenc Majara Studio pintarà una de les parets de La Escocesa i seran acollits per Zosen i Mina Hamada.

Els dies 16, 17 i 18 de novembre_ BaumannLab (Terrassa)
Zosen i Mina Hamada, residents a La Escocesa pintaran conjuntament amb Anna Taratiel, Majara Studio i Gerard Pla una cèntrica paret de Terrassa.

 

Majara Studio https://www.facebook.com/majara.studio?fref=ts

Anna Taratiel http://www.taratiel.com/

Morcky http://www.morcky.com/

Zosen i Mina Hamada http://zosenymina.tumblr.com/

 

Organitzat per:

http://xarxaprod.net/

http://www.baumannlab.cat/

http://laescocesa.org/

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)