EXPOSICIÓ L'INSTINT DEL GEST


Inauguració: 5 de novembre a les 19.30h
Exposició: del 5 de novembre al 9 de desembre de 2015

L’Instint del gest. Les expressions no intencionades i gestos premeditats és una proposta de Zisis (Isabel Carmona Burgos) que ha sigut acollida per la convocatòria de L’Antena del BaumannLab. En aquesta exhibició podem veure els seus treballs sobre la identitat, en els quals es juga amb les expressions naturals i gestos forçats.

El rostre és la nostra carta de presentació, cada fisonomia és única, cada persona posseeix gestos i expressions que són exclusives. El rostre resulta doncs fonamental, perquè sentim que en ell, en les seves faccions, es reflecteix l'essència de la personalitat, del que som. En aquesta mostra la cara s'anteposa sobre qualsevol altra part del cos, ja que és aquí on resideix a primera vista la identitat de cada individu.

Des de petits estudiem els nostres propis gestos davant del mirall, i en l'adolescència assagem les ganyotes per agradar als altres. Però en la societat en què vivim han canviat valors i idees i ara tot es qüestiona, l'estructura social, la política, la familiar... no tenim seguretat, i el ritme accelerat de les comunicacions i idees no ajuda a canviar les tornes. Ens sentim perduts en aquesta realitat, entre el virtual i la quotidianitat, vivim en una societat difusa, ambigua i caòtica i cada vegada ens comuniquem menys gestualment.

Zisis és una artista visual actualment resident a Rubí. La seva obra analitza i reflexiona al voltant del paper que juga avui el retrat; La velocitat, l’actualitat, el ritme precipitat… tot això provoca canvis en l’art. La plasmació de la realitat està en plena metamorfosi. En aquest context es planteja les noves lectures sobre el retrat contemporani, treballant en diferents tècniques: fotografia, pintura, videocreació, serigrafia i dibuix principalment. Aquest 2015 ha exposat a PEACOCK – Rubí Art Festival, a Fertilització Creuada +4 organitzada per l’Estruch – Fàbrica de Creació de Sabadell, a Sebta Jove 2015 a Barcelona organitzada per la Fundació Sebta entre d’altres.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)