GRAFITI INVADERS

Convocatòria adreçada a joves fins a 35 anys (nascuts de 1980 en endavant). Es podrà presentar un projecte individual o col·lectivament.

Grafiti Invaders és una convocatòria del BaumannLab - Laboratori de Creació Jove amb la col·laboració de Participació Ciutadana que té per objectiu la realització d'un grafiti establint prèviament un diàleg amb el teixit social del territori on es realitzi.

El grafiti es realitzarà al barri del Poble Nou, concretament a les parets de l’escenari de la plaça de la Cultura (paret alta, caseta blava i paret darrera escenari. Veure foto). El projecte que es realitzi haurà de néixer del diàleg amb el teixit social del territori. Per fer-ho es comptarà amb la participació d’entitats del territori. L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris (màx. 400€).

Comissió de selecció: Servei de Joventut i Lleure, Marc Vives (director de Nauestruch), Gabriel Verderi (director de l'Escola d Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals) i Irene Pérez Gil (artista visual).

Data límit: 6 de novembre de 2015.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)