PROJECTES ARTÍSTICS EN CONTEXTOS EDUCATIUS

Convocatòria dirigida a professorat dels instituts de Terrassa, tant de secundària com de batxillerat, a entitats d’educació en el lleure o bé a altres centres educatius que treballin amb joves a partir de 12 anys.

Objectius:
· Promoure projectes i iniciatives que utilitzin els processos artístics com a estratègia per al desenvolupament de l'actitud crítica dels joves i per fomentar la seva participació activa i creativa.
· Elaborar propostes que puguin ser transferibles a altres centres educatius o altres entitats d’educació en el lleure.

És una convocatòria d’ajuts del BaumannLab que té com a objectiu incentivar la realització de projectes artístics per tal de facilitar que l’alumnat o participants d’una entitat entrin en contacte de manera participativa amb processos de creació contemporània.

L'ajut inclou: 500 per la producció de material i la possibilitat d'ús del material i les instal·lacions del BaumannLab.

Comissió de selecció: Servei de Joventut i Lleure, Marc Vives (director de Nauestruch), Gabriel Verderi (director de l'Escola d'Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals) i Irene Pérez Gil (artista visual).

Data límit: 6 de novembre de 2015.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)