Sessions de treball

Diferents dies de maig i juny el grups de jugar amb foc s'ha anat trobant per concretar l'acció que es faria i per començar a donar-hi forma.

La proposta era pensar alguna acció que permetés visibilitzar les obres i els artistes que estan participant del taller. La idea que va sortir de forma més clara era les ganes de conformar un grup de creadors per poder compartir experiències i desenvolupar projectes comuns. Sortia també la idea, derivada de la primera però per aconseguir a més llarg termini, de crear un espai de creació multidisciplinar on hi hagués tallers d'artistes i diferents espais per difondre les obres i projectes.

Com a acció es va pensar en fer algun tipus de proposta dins la Festa Major de Terrassa per tal d'aconseguir més visibilitat i participació. Es va pensar en crear algun tipus de construcció feta amb cartró que fos com un espai híbrid entre estudi d'artista, espai expositiu i que també permetés la interacció amb la gent.

Per construir l'estructura vam contactar amb el col·lectiu Planeando Truchas que treballen amb cartró per generar espais efímers.

Aquesta setmana prèvia a la Festa Major hem fet unes sessions de treball  més intenses per acabar l'estructura.

Aquí teniu algunes fotos del procés

Tornar a Jugar amb foc

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)