DESCOMUNAL #D6

Dissabte 20 de juny farem la 6a descomunal. Aquesta edició tracta sobre l'Art i la política. Com es relacionen? Com conflueixen? Els organitzadors, membres pertanyents del Casal Atzur, volen crear un espai dinàmic on cada artista que hi participi hi exposi la seva interpretació i on, per descomptat i com sempre, el públic pugui opinar i manifestar-se.

La convocatòria és a les 18:30h a la Plaça del Progrés i es realitzarà un itinerari que recorrera el centre de la ciutat fins arribar a la Casa Baumann: Portal de Sant Roc, Carrer Major, Carrer de les Parres, Plaça Vella, Carrer Font Vella, Carrer de la Palla, Carrer Sant Pere, Plaça del Vapor Ventalló, Carrer del Teatre, Carrer Sant Cristòfol, Passeig del Compte d’Ègara, Casa Baumann.

A diferents llocs del recorregut hi haurà unes parades on hi trobarem obra, instal·lacions, recitals, música o teatre per part dels artistes convidats. També formarem part d’un debat dividit en tres parts. Un debat fraccionat en tres premisses que els propis organitzadors aniran obrint. Sempre entorn al tema central: existeix l’art sense política?

No us en perdeu la sisena edició que, a més, està d’aniversari perquè just fa un any de la primera. Es tancarà, doncs, aquest cicle a la Casa Baumann, allà on va començar tot.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)