NARRATIVES DIGITALS

21, 22 i  23 de juliol de 17 a 20h

Preu: 17,10€

T'agrada explicar històries? Estira del fil de l'storytelling i construeix relats combinant diferents formats com timelines, videos, fotografies, narracions online,... Amb les narratives digitals podràs expressar les teves idees, explicar els teus projectes i compartir-los en les xarxes facilitant la participació. Una eina molt potent de difusió i un bon recurs pedagògic.

Programa

Els objectius del taller són aprendre què són les narratives digitals, com elaborar una narració i conèixer algunes eines per la creació de narratives.

Les sessions s'organitzaran en tres parts: introducció teòrica, presentació d'eines i realització pràctica d'una narració.

En cada sessió:

- explorarem alguns dels conceptes importants en l'storytelling com les estructures narratives bàsiques i els components principals de tota gran història, els elements essencials de la gramàtica audiovisual, què vol dir transmèdia o les especificitats de la comunicació digital 2.0.

- presentarem eines digitals per treballar les narracions en diferents formats i explicarem com funcionen.

- farem un pràctica d'storytelling digital amb les eines presentades.

- posarem en comú els nostres relats.

 

* Klàudia Álvarez

Comunicòloga 2.0. Web designer. Gestora cultural. Formadora en comunicació, tecnologies lliures i xarxes socials. Twittera incansable. Entusiasta de la fotografia i defensora de la cultura lliure. Investigo sobre art, aprenentatge i moviments socials. Perfil al linkedinTorna a l'Escola d'estiu
 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)