CREA EL TEU PORTAFOLI DIGITAL

7, 8 i 9 de juliol de 17 a 20h

Preu: 17,10€

Taller per a aprendre a fer i crear un portafoli personal digital. Preparem les imatges amb un plató fotogràfic senzill, crearem mockups de les nostres feines i utilitzarem eines per crear el nostre portafoli a la xarxa.

 

Primera sessió


Aprendrem a muntar un plató fotogràfic “artesanal i econòmic” i tècniques de fotografia i il•luminació al nostre abast per poder fer els mockups de les nostres feines. Amb els materials portats de casa  s’ensenyarà i es donarà suport per fotografiar amb les càmeres digitals, per tal d’aconseguir imatges pel portafoli personal. 

Segona sessió

Retocarem i ajustarem les imatges fetes el dia anterior. Aprendrem a ajustar perspectives, a accentuar volums i ombres, reservarem, ajustarem enfocaments, textures, contrastos, etc. Farem un treball individual per aconseguir un catàleg d’imatges personal a partir de les imatges realitzades pel treball dl dia anterior.


Tercera sessió
Farem servir eines gratuïtes com Behance o Wordpress per crear el nostre portafoli a la xarxa. Es donaran pistes sobre com i què podem fer per a promocionar-nos de manera efectiva a Internet, 

Aleix Gómez
Disseny gràfic, producció Editorial i publicitat. Actualment és membre del col·lectiu Videodrome, un cineclub a l’Ateneu Candela, i tècnic del Medialab, un servei del Baumannlab que dóna suport i formació a artistes i professionals multimedia i audiovisuals.
Torna a l'Escola d'estiu
 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)