ART DIGITAL AMB ARDUINO

8, 9 i 10 de juliol d'11 a 14h

Preu: 17,10€

Curs d’introducció a l’arduino des de zero per a conèixer l’eina que està revolucionat el món de la creació de robots, màquines, prototips electrònics, obres d’art interactives, etc. La metodologia es bàsicament pràctica, tot i que també es farà una explicació sobre l’interès de l’Arduino per l’Art Digital i quina influència hi ha tingut la cultura maker. 

Primera sessió:
L’Arduino està xupat! Què és? Com funciona? Com es programa? Posa-li LEDs! Posa-li polsadors i interruptors I fins i tot posa-li algun sensor. Connectem el PC/Mac amb l’Arduino i fem que es comuniquin 

Segona sessió: 
Posa-li més sensors. Creem espais amb il•luminació especial amb focus de teatre i concerts. Creem il•luminació ‘viva’ amb bombetes a 220V amb l’Arduino. 

Tercera sessió:
Una mica de teoria: Art Digital i Arduino, perquè son tan amics? La Cultura Maker. Projecte final  

Material: 
Tothom tindrà una placa Arduino i la resta de components necessaris i anirem fent tots plegats els exercicis proposats. Tot el material el posa l’organització del curs. Si es vol, es podrà comprar aquest material. No fan falta coneixements previs d’electrònica. Has de venir amb un portàtil. 

* Fèlix Vinyals 
Artista digital focalitzat en l’art biotrònic. Col•labora com a dissenyador de la interacció de les escultures lumíniques Living Lamps de Sylvia Kuchinow, combina la seva professió artística amb la docència d’adults sobre Arduino i creativitat digital, forma professors de Tecnologia per a la ESO, de primària i infantil en robòtica educativa. És editor de material pedagògic de CodeLearn.cat orientat al pensament computacional i col·labora amb DynaMind.es. Combina les seves professions amb projectes freelance d’enginyeria. 

Torna a l'Escola d'estiu
 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)