EXPOSICIÓ LA MEVA BIOGRAFIA

Les obres que es presenten a l’exposició, són el resultat de taller realitzat durant el mes d’abril al Baumannlab en el marc de la beca de Disseny d'accions formatives. Ha comptat amb participants de dos batxillerats artístics de Terrassa: Blanxart i Torre del Palau. Ells són: Amine Benallala, Ariadna Font, Noelia Morales i Marina Rastrero.

El taller artístic de La meva biografiaha estat un taller on hi ha hagut una col·laboració intergeneracional amb els alumnes i els seus avis/àvies. Conjuntament han fet possible la creació d’una sèrie d’obres artístiques que repleguen tant la biografia dels majors, com les inquietuds artístiques dels joves.

Partint d’una fase de documentació biogràfica, hem vist diferents maneres de recavar la història dels majors per transformar-la artísticament en diferents tècniques: pintura, fotografia, documental i il·lustració.

El taller forma part del projecte La memòria familiar, creat per Mònica i Gema del Rey Jordà. Ha estat destinat a persones majors i a adolescents residents a Terrassa que han desitjat conservar la memòria viva i les històries personals per transmetre-les a les generacions posteriors. Per aquest motiu s’ha treballat amb la memòria individual i el patrimoni familiar dels participants. Aquestes històries menudes reflecteixen al seu fons la història dels llibres d’història i al remat el retrat de tota una generació.

 

 

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)