IMAGINEM L'HORT 9 MAIG

El proper dissabte 9 de maig esteu totes convidades al taller d’esbossos que farem el col·lectiu Fentlamà al Baumanlab. Treballarem el dibuix que després pintarem el 6 de juny a les parets de l’Hort Urbà de Plantem-nos.

El pla del dia començarà amb una breu explicació del projecte al mur, a continuació dinarem totes juntes (paella i fideuà a càrrec de fentlmà) on debatrem què és per a cadascú de nosaltres l’hort. A amb la panxa plena dibuixarem, primer individualment i després en grups, un gran esbós que posarem en comú al finalitzar la jornada i el traslladarem a la paret el dia 6 de Juny.

Totes les persones que vinguin a aquest taller coordinaran després la pintada del dia 6 de juny, ajudant a tothom que no hagi pogut vindre a fer l’esbós. Ens tacarem les mans, experimentarem amb les formes i els colors i participarem d’un projecte per donar vida i visibilitzar l’hort urbà.
El taller és completament gratuït, els materials estan inclosos i està obert a totes les persones de totes les edats. Només cal vindre amb moltes ganes i no tindre por a tacar-se! 

Us esperem a totes el 9 de maig a les 13:00 a l'hort hurbà (C/ Montserrat 155, 08221, Terrassa)

Qualsevol dubte envieu un correu a fentlamàfanzine@gmail.com

imaginem l'hort 9 maig
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)