XERRADA ART NOW

Dimecres 20 de maig a les 19h.

Claus per atendre l’art actual: Art i noves tecnologies. A càrrec de Pilar Bonet

Des del món de l'art, les noves tecnologies permeten als creadors experimentar diferents processos de treball i nous formats visuals. En ocasions es tracta de jocs visuals, propers a la ideia d'espectacle audiovisual, en altres els creadors regiren els codis i les funcions dels nous medis replantejant la funció de l'art. Per a alguns creadors els medis audiovisuals i internet, així com la telefonia mòbil, poden servir per generar eines socials al servei de les comunitats i de noves pedagogies participatives. 

Aquesta xerrada forma part del cicle de xerrades Art Now que es realitzen conjuntament amb Terrassa arts Visuals i l’Escola Municipal d’art i Disseny.

Pilar Bonet. Crítica i historiadora de l'art. Realitza conferències sobre art contemporani i disseny a la Universitat de Barcelona i la Universitat Ramon Llull. També ha realitzat diversos cursos, seminaris i programes de Master a la UB, URV i UPC. Ha escrit articles sobre crítica d'art en diferents publicacions i catàlegs d'art. El seu perfil professional d'investigació és Art crític / Història i crítica de l'art espanyol actual / Teoria i història de la Crítica / Art i societat / Art i feminisme / Art i cultura urbana / Art i polítiques culturals en la democràcia / Teoria i història del disseny i l'art contemporani.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)