JORNADES ACOMPANYAMENT 2014-2015: DIVENDRES

El divendres 23 de gener de 2014 de 16 a 20.30h vam fer la 3a sessió d acompanyament dels projectes becats del 2014 en la que vam treballar diferents parts del desenvolupament d un projecte artístic, en clau de valoració.
  La sessió estava especialment dirigida als projectes becats el 2014, la majoria d'ells ja finalitzats, tot hi que s'hi va convidar també els projectes que comencen aquest any per tal de propiciar un espai d'intercanvi d'experiències. També vam proposar un format de ruta turística amb l'objectiu que els i les persones que impulsen els projectes becats, algunes d'elles de fora de Terrassa, coneguin alguns dels recursos d'àmbit artístic que hi ha a la ciutat. 

El punt de trobada va ser al BAUMANNLAB (Av. Jacquard, 1). Allà vam rebre els i les participants i vam fer una visita a l'exposició JOCS CRÍTICS de Laura Malinverni i Javier Urios. 

Després vam anar a l'ESCOLA D ART (c/ Colom, 114) on ens va rebre el director de l'escola, el Gabriel Verderi que va preparar una sessió per parlar dels ASPECTES METODOLÒGICS dels projectes d'art. 

Un cop acabada la sessió ens vam desplaçar al nou ESPAI D'ART TIGOMIGO (Viveret, 17). Allà un dels directors de l'espai, el Paulo Cacais ens va parlar sobre com fer una EXPOSICIÓ / PRESENTACIÓ DEL PROJECTE. En aquesta sessió també s'hi va afegir el Juan Carlos Estudillo, que, aprofitant que té l'exposició Apuntes para una teoría del deseo a l'espai en aquestes dates, ens hi va fer una explicació. 

Finalment vam anar a la SALA MUNCUNILL (Plaça Didó, 3) on el mateix Juan Carlos Estudillo, responsable d'Apropart, ens va parlar del CONTACTE AMB EL TERRITORI. També vam aprofitar per fer una visita a l'exposició Estrategies de precarietat de Francesc Abad.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)