#D3 - L'AUDIOVISUAL A TERRASSA - VIDEODROME

El divendres 12 de desembre a les 20.30h es va fer la 3a descomunal. En aquesta ocasió va ser organitzada pel col·lectiu Videodrome, un grup de gent interessada pel món audiovisual que fan una programació de projecció de pel·lícules a l'Ateneu Candela els dimecres al vespre.

Aquesta vegada vam anar al Coro Vell, un local històric situat a la perifèria del centre de la ciutat que té un petit cinema en el seu interior.

L'acte es va centrar en el món audiovisual a Terrassa i va consistir en la presentació de vuit persones vinculades de diferents maneres en aquest camp. Així doncs, Geoffrey Cowper, Marinetta Arjona, Silvia Puig Brujas, Palosanto Films, Natalia Colors, Isbac Caralt, Gerard Misael i Joan Paüls es van presentar mostrant algun de les seves obres. També es va anunciar que els encarregats d'organitzar la propera Descomunal, seran els responsables de l'espai d'art Tigomigo, un espai que visibilitza artistes del món de les arts visuals. L'acte va concloure a la zona de bar amb un pica-pica.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)