EXPOSICIÓ JOCS CRÍTICS

Jocs crítics és el projecte de Laura Malinverni i Javier Urios que va ser seleccionat a la convocatòria de majors de 20 anys de 2013. Ha consistit en la creació participativa i col·laborativa de jocs de taula per part de joves, a partir de la relació entre jocs, ideologia i societat contemporània situats en el context econòmic actual. 

El mes de novembre es va realitzar un taller dirigit a joves per a fer una mirada critica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani a partir de la creació i disseny de diferents jocs de taula.
  Alguns dels jocs que es van elaborar i que es poden descarregar accedint al blog del projecte són: “Moving parados” un joc on buscar feina és divertit; “Batalla casal” una lliuta entre policies i ocupes per aconseguir cases i “Hacked gallinita inglés” un joc políticament incorrecte on tots som iguals però alguns són més iguals que els altres.
  

Un cop finalitzat el projecte, es farà una exposició per a mostrar tot el procés de treball i els jocs realitzats. L’exposició s’inaugurarà el dimecres 21 de gener amb el següent programa:
   
17.30 a 19.30h_ JOCS CRÍTICS: UNA EINA PER REFLEXIONAR SOBRE LA SOCIETAT CONTEMPORÀNIA AMB JOVESXerrada dirigida a professorat i equips educatius que treballen amb joves. 

18.30h_ INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓVisita guiada a l’exposició per part dels autors i piscolabis. 

Podeu veure més informació a: la web del BaumannLab o al bloc del projecte.  

No us ho perdeu, és molt recomanable, sobretot pels que treballeu en el camp educatiiu amb joves.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)