JA TENIM PROJECTES PEL 2015!

De l'1 de setembre al 14 de novembre va estar obert el termini per presentar projectes a les beques de suport a la creació del BaumannLab. Al finalitzar aquest període, la comissió de selecció va valorar els projectes presentats i va seleccionar els que creuen que són mereixedors de cada convocatòria. 
Els projectes seleccionats són els següents: 

Beca menors de 20 anys de 900 € - Realització d’un mural de Mariana Duran
El projecte presentat consisteix en l’edició la pintada d’un mural a un edifici del barri del s.XX amb motius de la Terrassa industrial. 

Beca majors de 20 anys de 2.000 € - (Re)conduccions d’Azahara Cerezo
El projecte consisteix en realitzar accions per confrontar Terrassa com a motor fabril amb una lectura política de la seva relació amb l’esport, particularment amb el hoquei. 

Beca per al disseny d’accions formatives 2.000€ - La meva biografia d’Art al Quadrat (Mònica i Gema del Rey)
Realització de tallers dirigits a joves i gent gran de Terrassa per treballar la memòria individual i el patrimoni familiar de les persones que desitgen mantenir la memòria viva i que les volen transmetre a les generacions següents. 

Beca per a projectes artístics en contextos educatius de 550€ - Joves dibuixants urbans de Terrassa de Cultura pràcticaConsisteix en la realització de dibuixos a espais emblemàtics de la ciutat per part de l’alumnat de dibuix artístic i elaborar una llibreta d’artista. El projecte s’inspira amb el col•lectiu Urban Sketcher que recorren el món dibuixant les ciutats.  

Beca grafiti invaders de 900€ - Casa de l’hortalà urbà del col•lectiu Fentlamà
El projecte consisteix en realitzar una pintada participativa a les parets de l’hort urbà del carrer Sant Valentí cantonada amb Montserrat. La pintada es realitzarà complementant uns elements que proposarà el col•lectiu.  

Beca per a projectes artístics en entitats d’educació en el lleure de 550€
La beca ha quedat deserta. 

Així doncs, en breu tindrem cinc projectes amb noves propostes i idees desenvolupant-se a la ciutat.
Benvinguts!!  Per altra banda, dels projectes no seleccionats, els següents s’han derivat a la convocatòria de L’Antena:

-   El club del vidre de Joan Paüls

-   Cortometraje de l’Hospital de dia d’adolescents de la Mútua

-   Projecte fotogràfic d’Oliver Mir

-   De la llar al carrer del col·lectiu Justa revolta

S’ha valorat que, per les característiques de les necessitats que tenen aquests projectes, els pot fer servei els ajuts de material i infraestructura que ofereix aquesta convocatòria. El desenvolupament o no d’aquests projectes en el marc de L’Antena del BaumannLab queda pendent a valorar amb les persones impulsores de cada projecte.

  
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)