INSCRIPCIONS OBERTES AL TALLER

“El camí de la vida: 2014” és un projecte d'art i educació dirigit a joves entre 15 i 17 anys. El seu principal objectiu es centra en la creació col·laborativa d'una sèrie de jocs de taula que proporcionin una mirada crítica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani. 

En els últims anys hi ha hagut una creixent atenció cap al desenvolupament de jocs capaços de relatar problemàtiques socials. En aquest context, el projecte pretén utilitzar la creació de jocs com a eina per a generar espais de reflexió sobre el tema dels joves i el futur. A partir d'aquesta premissa, el projecte es desenvoluparà a través de l'organització d'un taller de creació col·lectiva de jocs crítics per a joves.

El taller tindrà una durada de 4 sessions i es basarà en el model del disseny col·laboratiu. Cada sessió es basarà en un tema específic, orientat a facilitar la creació dels jocs. Dins del taller els participants s'aproparan a les metodologies de disseny de jocs i al mateix temps, es proporcionaran eines per a la reflexió i l'anàlisi crítica sobre la relació entre societat contemporània, els joves i el futur.

El resultat final serà la creació d'una sèrie de jocs de taula dissenyats pels participants. Els jocs generats seran exposats en l'espai BaumannLab y seran penjats online.

Participació al projecte:

El taller és gratuït però tancat a un màxim de 15 participants. 
S'estructurarà en 4 sessions de dues hores i mitja cadascuna.
Els joves interessats a participar al taller hauran de comprometre's a assistir a almenys un 80% de les sessions.


Dies i hora:

7, 14, 21 i 28 d'octubre de 18 a 20:30h.


Els interessats a inscriure's al taller podran comunicar-ho via mail a la següent adreça:

malinverni.laura@gmail.com

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)