#D2 - LA SEGONA DESCOMUNAL

La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiencies artístiques a la ciutat de Terrassa. La convocatòria neix el maig de 2014 com a iniciativa del BaumannLab que s’encarrega d’ajuntar el primer grup d’artistes i muntar la primera trobada.

A partir d’aquí la idea és que els col·lectius que s’hi sumin s’encarreguin d’organitzar aquestes trobades proposant nous temes, formats, espais i convidant més artistes a formar-ne part. L’objectiu és convertir-se en un lloc de trobada entre persones que treballen en el món artístic per conèixer-se i començar a crear vincles que ens portin com més lluny millor.

Final de Trajecte organitza aquesta segona edició de La Descomunal, que ens proposen parlar de la música a la ciutat amb la presentació: T'agrada com sona Terrassa? Vine a parlar-ne amb els dinamitzadors musicals i altres artistes de la ciutat. Volem sentir-te! Les descomunals són obertes i gratuïtes. Vine a conèixer artistes i col·lectius, explica'ns què fas o simplement digues la teva.
 

En podeu tenir més informació a través del facebook i el twitter del BaumannLab o a la pròpia web de la descomunal: http://ladescomunal.wordpress.com

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)