CONVOCATÒRIA PER AL SUPORT A LA PRODUCCIÓ A ARTISTES I PROJECTES D'ARTS VISUALS O PENSAMENT CONTEMPORANI

Convocatòria dirigida a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1979 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. En totes les modalitats es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

Modalitats:
A. Beques per a projectes d'arts visuals o pensament contemporani per a menors de 20 anys. Té una dotació econòmica de 900 € per producció i honoraris (màxim de 360).
B. Beques per a projectes d'arts visuals o pensament contemporani per a joves de 20 anys o majors. Té una dotació econòmica de 2.000 € per producció i honoraris (màxim de 800 ).

La comissió de selecció està composada per:

Servei de Joventut i Lleure, Dolors Juárez (codirectora d'Experimentem amb l'art), Gabriel Verderi (director de l'Escola d Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals) i Lídia Moreno (artista visual).

Data límit: 14 de novembre de 2014.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)