PROJECTES ARTÍSTICS EN CONTEXTOS EDUCATIUS

Convocatòria dirigida a professorat dels instituts de Terrassa, tant de secundària com de batxillerat, o bé a altres centres educatius que treballin amb joves a partir de 12 anys.

· Promoure projectes i iniciatives que utilitizin els processos artístics com a estratègia per el desenvolupament de l'actitud crítica dels alumnes i per fomentar-ne la seva participació activa i creativa.
· Elaborar propostes que facin un desplegament curricular tranversal que puguin ser transferibles a altres centres educatius.

És una convocatòria d'ajuts del BaumannLab que té com a objectiu incentivar la realització de projectes artístics per tal de facilitar que l'alumnat entri en contacte de manera participativa amb processos de creació contemporània.

L'ajut inclou: 550 per la producció de material i la possibilitat d'ús del material i les instal·lacions del BaumannLab.

Comissió de selecció: Servei de Joventut i Lleure, Dolors Juárez (codirectora d'Experimentem amb l'art), Gabriel Verderi (director de l'Escola d'Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals) i Lídia Moreno (artista visual).

Data límit: 14 de novembre de 2014.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)