ELS PROJECTES

Dilluns 16 de juny vam fer la gala de presentació dels projectes realitzats en el marc del projecte Sense filtres. Aquest primer any del projecte ens ha servit per explorar les possibilitats que pot tenir i posar a la pràctica altres metodologies de treball que no acostumem a utilitzar en el dia a dia dels projectes. Havent valorat els encerts i els errors d'aquesta edició, tenim clar que l'any que ve hi haurà un #sensefiltres2015.

Aquí teniu el resultat dels projectes:

 

Vesteix la Il·lu - Baumann Oficina jove

Es va destinar un espai per a que les persones que utilitzen el servei poguessin escriure d’alguna manera els seus interessos. Es va fer amb un maniquí que s’anés vestint amb tires de paper per fer-ho d’una manera el més atractiva i visual possible. Així doncs, a mitjans d'abril de 2014 la Il·lu es va instal·lar a l'Oficina Jove. Des de llavors s’ha anat vestint amb les inquietuds, desitjos, il·lusions... dels i les joves que han passat per l’oficina. I així ha quedat!

 

Tres laboratoris d'art - Punt Jove a l'Institut

Es va preparar l’acció artística del Sense Filtres dins la presentació d’un vídeo per a delegats/des. L’acte el va organitzar una comissió formada per joves de diferents instituts amb l'ajuda del David Corral, que van pensar en dissenyar tres laboratoris en els que el participants hi van poder interaccionar per donar a conèixer els seus interessos un cop acabada la presentació del vídeo dels delegats/des.

-         Laboratori d’Imatge. Fer de fotos amb els objectes que hi havia en un baül.

-         Laboratori de paraules. Escriure paraules en fulls i enganxar-les sobre una gran lona amb una imatge d’un globus de text, formant un collage de paraules.

-         Laboratori de so. Gravar paraules i frases. 

Neons Speach - Grup de baumannTv de Districte jove Baumann

El grup creador de la sèrie Neon's fa una reflexió sobre com es veuen ells mateixos com adolescents en el món que els envolta. Reflexionen sobre aspectes tant diversos, com poden ser els transports públics, l'educació, com es relacionen dins els INS, sobre els adults, la parella, les xarxes socials, els mitjans de comunicació, etc.

 

Just as it is. Tal qual - Grup de documental jove de Distrcte jove Bit

Aquest vídeo és el resultat de sis mesos de treball d’un grup de joves entre 16 i 26 anys. Han creat un documental on es dóna veu a les opinions de la gent jove sobre aspectes de la vida quotidiana, l’amor, el futur, la família, els hobbies, ...

 

Tu face me suena - Grup Creactiva't de Districte Jove Punt

Els joves han volgut fer un "programa de TV" com "Tu cara me Suena", perquè són joves que els hi agrada tot el tema de cantar, interpretar, etc.

 

Marcant la diferència - Grup del Districte Jove Lokal

Els joves que ballen al Lokal de Sant Llorenç han volgut mostrar al món les seves inquietuds, els seus interessos i les seves motivacions, entre d'altres, mitjançant la forma d'expressar-se que millor coneixen... el ball.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)