ARTPOP

ARTPOP és el projecte de l’alumnat de 4rt d’ESO de l’escola Joaquima de Vedruna que va guanyar la convocatòria de projectes artístics en contextos educatius. El projecte ha consistit en que, en el marc de l’aula, cada alumne ha desenvolupat un projecte artístic amb l’objectiu d’explicar o mostrar alguna idea, sentiment, emoció, etc. Expliquen el projecte de la següent manera:

El que hem volgut aconseguir amb aquesta beca és obrir aquestes propostes artístiques creades a l’escola a un públic més gran; és a dir, a fora de l’escola. En aquest sentit també hem creat diversos espais virtuals on obrir el projecte a altres escoles i institucions, on anar explicant el procés de treball i poder opinar i debatre amb altres alumnes o persones diversos aspectes artístics.

El nom ARTPOP sorgeix al minut 1 del començament de curs a la matèria d'Art a l'escola. El plantejament sempre ha estat el mateix: totes les propostes són pensades, dissenyades i creades pels alumnes, amb la llibertat creadora necessària per entendre de debò el fet artístic, i per tant, aquest nom i el seu logotip, va ser escollit per tot l'alumnat com a símbol de la matèria d’Art dins i fora de l’aula.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)