EINES PER A LA PROFESSIONALITZACIÓ ARTÍSTICA

En el moment actual de reformulació de les polítiques i del paper de la cultura en la res públics, és més necessari que mai tenir clares i fer servir les eines que proporciona la gestió cultural. Presentem dues càpsules formatives que tenen per objectiu dotar als i les assistents les eines i els coneixements mínims per poder plantejar el seu projecte de manera estructurada i atractiva per presentar-lo a diferents oportunitats de finançament. La sessió de finançament es va fer al maig, aquest mes de novembre farem la sessió de formulació de projectes culturals

DIVENDRES 6 DE JUNY DE 17:30 A 20:30H: PROCURACIÓ DE FONS (FUNDRAISING). A càrrec de Begoña Arretxe (Trànsit projectes). Es tractaran els criteris i estratègies per a la recerca de fons per a projectes culturals tant públiques com privades.

DIJOUS 20 DE NOVEMBRE DE 16:00 A 19:00H: FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS. A càrrec de Begoña Arretxe (Trànsit projectes). Es tractaran els elements fonamentals d'un dossier de presentació.

 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

MATERIAL FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS

Aquí teniu el material de la sessió de Formulació de projectes culturals:

Accés al material

 

EL MATERIAL

Aquí teniu el material de la sessió que va impartir la Begoña Arretxe a la sessió de procuració de fons.

Presentació procuració de fons

INSCRIPCIONS OBERTES!

INSCRIPCIONS OBERTES!

Estan obertes les inscripcions de les dues càpsules formatives sobre Eines per a la professionalització. A càrrec de Begoña Arretxe (Trànsit projectes).

DIVENDRES 23 DE MAIG DE 17:30 A 20:30H: FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS. Es tractaran els elements fonamentals d'un dossier de presentació.

DIVENDRES 6 DE JUNY DE 17:30 A 20:30H: PROCURACIÓ DE FONS (FUNDRAISING). Es tractaran els criteris i estratègies per a la recerca de fons per a projectes culturals tant públiques com privades.

Les inscripcions són gratuïtes i  us podeu apuntar a una o a les dues sessions.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)