MASTERCLASS DE NOEMÍ ELIAS. FOTOGRAFIAR A MÚSICS

MASTERCLASS DE NOEMÍ ELIAS
FOTOGRAFIAR A MÚSICSDISSABTE 5 D’ABRIL DE 2014 DE 11 A 14.30H.

Ens explicarà la seva experiència com a fotògrafa en el camp de la música fent fotografies per a la promoció dels músics i per a portades de CDs. També parlarà sobre com plantejar una sessió de fotos i de la importància de trobar una bona localització. La sessió està dirigida a professionals o estudiants de fotografia així com a qualsevol persona interessada en la matèria.

Aquesta masterclass es programa en el marc del TAM! Concurs de músics emergent. Les persones que ho desitgin podran optar a fer el book de fotografies d’un dels grups de música que guanyi el concurs les quals, per a fer-ho, comptaran amb la tutorització de la Noemí Elias. Al finalitzar la masterclass se’ls proposarà fer un exercici a partir del qual es seleccionarà 2 fotògrafs/fes, un/a per a cada categoria del concurs de música, que ho faran. 

Noemí Elías

Responsable de l’estudi Blancadoble, és fotògrafa editorial principalment al món música, fotògrafa social i artística. Per davant del seu objectiu han passat bona part dels principals artistes catalans. Ha fet fotografies per a grups de música, promoció i CD´s i per la revista Enderrock.

Ha fotografiat músics com Marc Parrot, Le Petit Ramon, La Puerta de los Sueños, La Troba Kung-Fu, Companyia Elèctrica Dharma, Sopa de Cabra, Mishima, Beth, Mazoni, Gerard Quintana, Els Pets, Lax n´Busto, Quimi Portet, Sisa, Pau Riba, Gossos, Conxita, Macaco, entre d’altres.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS

SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS, foto, NOermí Elias, book de fotos, fotògraf,  revista, fotografia de músics, treballs, sessió de fotos, teatre, grup, SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS, foto, NOermí Elias, book de fotos, fotògraf,  revista, fotografia de músics, treballs, sessió de fotos, teatre, grup, SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS, foto, NOermí Elias, book de fotos, fotògraf,  revista, fotografia de músics, treballs, sessió de fotos, teatre, grup, SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS, foto, NOermí Elias, book de fotos, fotògraf,  revista, fotografia de músics, treballs, sessió de fotos, teatre, grup, SEGON ASSALT: LA FOTOGRAFIA A MÚSICS, foto, NOermí Elias, book de fotos, fotògraf,  revista, fotografia de músics, treballs, sessió de fotos, teatre, grup

El dissabte va ser el torn de la Noemí Elias. Va començar ressaltant la importància de tenir un book de fotos com a fotògraf per a donar-se a conèixer i que una opció és començar col·laborant en una revista nova per anar creixent amb ella.

En relació a la fotografia de músics va explicar la seva experiència en aquest camp i va comentar els aspectes que eren importants a tenir en compte a l'hora de plantejar una sessió de fotos: la localització, d'encaixar el vestuari a la localització, d'aprofitar els moments de llum que apareixen en el moment per poder jugar amb ells, etc.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Fins el 3 d'abril us podeu inscriure a la masterclass de la Noemí Elias sobre fotografiar a músics. Les persones que hi assisteixin podran optar, si volen, a fer el book de fotos dels grups guanyadors del concurs TAM!

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)