MASTERCLASS DE LYONA. RECURSOS PER FER VIDEOCLIPS

MASTERCLASS DE LYONA
RECURSOS PER A FER VIDEOCLIPSDIVENDRES 4 D’ABRIL DE 2014 DE 17.30 A 21H

Ens explicarà la seva experiència fent videoclips i videocreacions amb pressupostos limitats fent servir tècniques i recursos inimaginables, i com fer volar la imaginació per crear una microhistòria. La sessió està dirigida a professionals o estudiants de fotografia així com a qualsevol persona interessada en la matèria.

Aquesta masterclass està emmarcada al TAM! Concurs de músics emergents. Les persones que ho desitgin podran optar a fer un videoclip d’un dels grups de música que guanyi el concurs les quals, per a fer-ho, comptaran amb la tutorització de la Lyona. Al finalitzar la masterclass se’ls proposarà fer un exercici a partir del qual es seleccionarà 2 videocreadors/ores, un/a per a cada categoria del concurs de música, que ho faran. Més informació a tam.catLyona

Llicenciada en direcció de cinema per l’ESCAC, Lyona combina el seu treball de dissenyadora gràfica amb la fotografia i la direcció, omplint els seus vídeos d’art amb retallables, paper, objectes quotidians animats, stopmotion… Ha combinat les seves dues grans passions, el cinema i la música fent videoclips molt creatius que l’han situat com a tot un referent en l’escena musical independent del país.

Ha fet videoclips per Love of Lesbian, Lori Meyers, Sidonie, The New Raemon, Mürfila, Maria Coma, Pau Vallvé, Beth, Amaral, entre altres.

Inscripcions a baumannlab@terrassa.cat

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

ELS EXEMPLES

Aquí teniu alguns dels videoclips que va posar d'exemple: Els seus, que es poden veure els seus videclips a la seva web: LYONA.CAT

I els d'altres:

 

 

 

PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP

PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, , PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona

El divendres passat vam fer la masterclass de la Lyona en la que ens va explicar la seva experiència fent videoclips i va posar èmfasi als aspectes que cal tenir en compte a l'hora de fer-los.

En primer lloc va parlar de La idea. Comenta que ella a partir d'escoltar la cançó se li acudeix alguna cosa, un motiu, una escena, un color... a partir del qual desenvolupa el videoclip.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Fins el 3 d'abril us podeu inscriure a la masterclass de la Lyona sobre recursos per fer videoclips. Les persones que hi assisteixin podran optar, si volen, a fer el videoclip dels grups guanyadors del concurs TAM!

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)