GRUP DE JOVES DE CA N’ANGLADA

El grup de joves de l’entitat Grup de Colònies Ca n’Anglada va guanyar la convocatòria de projectes artístics en entitats d’educació en el lleure de 2013. Vol crear d’un vídeo i realització d’un espectacle de circ per a promoure una mirada critica de la societat per part dels i les joves de l’esplai diari.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

ENS PLANTEGEM UN REPTE??

Ens expliquen com és la seva feina!!, Provem diferents materials!!, Seguim provant!!

Mentre veiem una altra iniciativa sobre una entitat de Terrassa de circ, dos components de l'Associació Tub d'Assaig ens han visitat i plantejat un repte per a tot el grup. Ens proposen ensenyar-nos tècniques de circ i crear un espectacle final. 

Gràcies Albert i Núria!!! 

SESSIÓ COACHING EMOCIONAL!!

Treballem com ens veiem d'aquí a 10 anys!!

La sessió va ser una jornada de reflexió individual i a la vegada col·lectiva perquè els mateixos canvis personals afavoreixen al grup en sí. Vam fer diferents dinàmiques i reflexions a càrrec de l'Oscar Guirado i es van treballar conceptes com el poder personal, la força del subconscient, la perpetuació de les creences humanes i com transformar-les i trencar-les.

Moltes gràcies per la teva col·laboració en el nostre projecte!!!

Us deixem el link del seu blog per si és del vostre interès: www.elsalondelosespejos.com

 

TERCERA SESSIÓ- Què podem aportar nosaltres??

Hem vist vídeos de diferents iniciatives que es fan de manera voluntària per aportar/ajudar als altres. Hem vist iniciatives al Inem, Clowns als hospitals i les Colònies que es fan al nostre esplai!!!

Us deixem els links:

https://www.youtube.com/watch?v=LW75WzBw_GU

https://www.youtube.com/watch?v=Yo6XbwsF4x0

PRIMERA SESSIÓ- COM ESTÀ LA SITUACIÓ ACTUAL?

Debat!!, Mural!!

En la primera sessió vam parlar sobre quina era la situació econòmica i social del nostre país. Aquí us deixem una imatge del mural que vam realitzar i les idees que vam concloure. 

SEGONA SESSIÓ- COM ENS AFECTA EMOCIONALMENT?

Recull d'idees!!

En la segona sessió vam veure diferents vídeos de situacions en que es troben algunes persones, com la situació econòmica els afecta emocionalment i de quina manera ens sentim nosaltres mateixos en situacons de la nostra vida. 

Vam comentar aspectes sobre com ens sentim:

"NO M'AGRADA ESCOLTAR QUE NO HI HA FUTUR AL MEU PAÍS", " NOSALTRES COM A JOVES TAMBÉ PATIM".

I d'altres aspectes que volem millorar:

"AMB ESFORÇ PODEM ACONSEGUIR UN CANVI", "VOLEM UN FUTUR MILLOR", "VOLEM QUE ENS DEIXIN ACONSEGUIR ELS NOSTRES SOMNIS".

INICI PROJECTE!!

El Grup de Joves del Centre Diari van iniciar el divendres 10 de gener el projecte, tant educadores com Joves tenim molta motivació i il·lusió per compartir-ho amb altres entitats i amb mostrar-ho a la ciutat.

El projecte és una proposta pedagògica on es farà una mirada critíca a la societat, utilitzant el circ social com a eina.  Destaquem la col·laboració de l'Associació Tub d'Assaig que ens formarà i assesorarà durant el procès.

Durant aquest matí ens hem reunit totes les entitats que hem guanyat la beca, ha estat un espai per compartir i conèixer noves experiències.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)