JOCS CRÍTICS

Aquest és el projecte de Laura Malinverni que va guanyar la convocatòria de majors de 20 anys de 2013. Consisteix en la creació col·laborativa d'un joc de taula basat en el model del joc "El camino de la vida". A partir de la relació entre jocs, ideologia i societat contemporània el projecte s'orienta cap a la creació d'un nou joc de taula situat en el context econòmic actual, mitjançant la realització d'un taller dirigit a adolescents.

En aquest blog podeu veure tot el procés del projecte: https://jocscritics.wordpress.com


* Laura Malinverni
Els seus interessos es centren en la intersecció entre educació, societat, tecnologia i art. Té experiència en la recerca d’usuaris i en el disseny, la gestió i l’avaluació de projectes socioeducatius d’intervencions socials i per al desenvolupament de tecnologies educatives. Actualment és estudiant de doctorat al Grup de Tecnologies de Mitjans Cognitius (CMTECH) de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), centrat en experimentar amb mètodes innovadors de codisseny i avaluació de tecnologies educatives i noves interfícies.

http://www.lauramalinverni.org

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

XERRADA I INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ JOCS CRÍTICS

Jocs crítics és el projecte de Laura Malinverni i Javier Urios que va ser seleccionat a la convocatòria de majors de 20 anys de 2013. Ha consistit en la creació participativa i col·laborativa de jocs de taula per part de joves, a partir de la relació entre jocs, ideologia i societat contemporània situats en el context econòmic actual. El mes de novembre es va realitzar un taller dirigit a joves per a fer una mirada critica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani a partir de la creació i disseny de diferents jocs de taula.

Blog del proyecto

Hola ya tenemos un blog donde podraís encontrar toda la información, recursos, materiales y juegos!http://jocscritics.wordpress.com/

INSCRIPCIONS OBERTES AL TALLER

“El camí de la vida: 2014” és un projecte d'art i educació dirigit a joves entre 15 i 17 anys. El seu principal objectiu es centra en la creació col·laborativa d'una sèrie de jocs de taula que proporcionin una mirada crítica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani. 

Mis primeros pasos

Un mapita para empezar con el proyecto "el camino de la vida"

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)