EXPLICACIÓ DELS PROJECTES

En el marc del projecte sensefiltres, els diferents projectes i espais joves del Servei de Joventut desenvoluparan una proposta per donar a conèixer els interessos dels i les joves.

OFICINA JOVE
Es posarà un maniquí (com si fos la figura d'un/a jove) on la gent que vingui a l'oficina pugui anar enganxant postits, fotos, gravacions... Estarà posat tot el trimestre.

PUNT JOVE A L'INSTITUT
Aprofitant que es vol convidar als delegats un dia per projectar el vídeo que han fet al llarg de les jornades, es farà un "workshop" per plasmar en un suport físic (a les parets de la sala d'expos del BaumannLab) els seus interessos. La idea és que aquell dia mateix es pengi. La proposta es muntarà a partir d'un grup de delegats. Durant desembre i gener es prepararà l'activitat amb el grup de delegats. El dia dijous 20 de febrer es realitzarà el taller.

DJ 1 i 3
El projecte es farà amb el grup que fan tele. Acabaran de concretar-ho al gener, però la primera idea és treballar-ho dins el magazine que fan (fent unes entrevistes a joves) o fer-ho dins un capítol de la sèrie que volen fer (que és estil cámara café). L'activitat és dimecres i divendres.

DJ2
Realitzaran un projecte de realització d'un documental per mostrar 24h de la vida d'un jove. La idea seria que elles mateixes decideixin 5 temes que els interessa i que dins el documental es tractin. Per decidir els temes faran unes sessions de projecció de curts del Festival Baumann. Algunes de les participants del grup s'encarregaran de l'edició de vídeo i potser s'hi incorpora també alumnes de l'INS Santa Eulàlia per ajudar a l'edició i muntatge. L'activitat la fan els dijous. Ara estan començant a conformar el grup i planificar les accions i es desenvoluparà entre gener i febrer.

DJ4 i 5
El projecte es farà dins l'activitat Creactiva on tenen un grup de joves que els agrada la interpretació i el ball. Volen fer un vídeo com si fos un programa de TV on cadascú mostra què sap fer i gravar (o fotografiar) la preparació prèvia. L’activitat és els dilluns.

DJ6
Realització d'un videoclip experimental amb el grup de joves que tenen que ballen (diferents estils). La idea és que mostrin els seus interessos a través del ball anant a diferents llocs de Terrassa que per a ells i elles son significatius. L'edició i el muntatge el faran dos dels joves amb l'ajuda d'un dels educadors. L’activitat és els dimecres.
 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)