MASTERCLASS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

Dimecres, 2 d’octubre de 2013 de 17.30h. a 20.30h. el BaumannLab ha programat una MASTERCLASS sobre l'experimentació escènica amb el Marcel·lí Antúnez. Aquesta activitat s'emmarca dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).

Serà una sessió amb una durada de 3 hores, on Marcel·lí Antúnez farà una introducció al món de l’experimentació escènica, l’art electrònic, les instal·lacions interactives i les performances. La sessió està dirigida a professionals i/o estudiants d’arts escèniques, arts visuals, arts plàstiques, comunicació audiovisual i enginyeries, o a qualsevol persona interessada en la matèria.

Les places a aquesta activitat són limitades, per tant cal fer una inscripció a la Casa Baumann (Av. Jacquard, 1 - 937848390 - info@baumannlab.cat). Data límit 01/10/13, inclòs.

 

Marcel·lí Antúnez

Reconegut internacionalment com una de les figures més rellevants de l’art electrònic i l’experimentació escènica, Marcel·lí Antúnez té una trajectòria de més de 30 anys, durant els quals ha desenvolupat un univers visual absolutament personal i iconoclasta, basat en una reflexió sobre sistemes de producció artística, el que ell denomina Sistematurgia, amb una iconografia particular i pròpia. Ha realitzat instal·lacions i performances a museus, galeries, teatres i espais no convencionals en més de 35 països, entre els que figuren el Musée Europienne de la Photographie de la Ville de Paris, el Institute of Contemporary Arts de Londres, el DAF de Tokio, el MACBA de Barcelona o el ZDB de Lisboa. La seva obra inclou performances mecatròniques en ocasions amb robots, instal·lacions interactives i col·laboracions amb col·lectius entre els que destaquen la Fura dels Baus del que va ser fundador i líder en els anys vuitanta. Els seus treballs han estat ressenyats en múltiples edicions de tot el món. Antúnez ha rebut entre d’altres els següents premis i distincions: Primer premi en el Festival Etrange de Paris 1994, Best New Media Noveaux Cinéma Noveaux Médias de Montreal 1999, Premi Max España 2001, Premi FAD 2001 de Barcelona, Menció d'Honor a Prix Ars Electronica 2003  o el Premi Ciutat de Barcelona el 2004.

Marcel·lí Antúnez BaumannLab Masterclass
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)