MASTERCLASS I PROJECCIÓ DE FILMS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

El BaumannLab ha programat dues activitats dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET). Una d’elles és una sessió formativa amb el Marcel·lí Antúnez que es realitzarà el Dimecres, 2 d’octubre de 2013. sobre l’experimentació escènica. La sessió constarà de dues parts: Una MASTERCLASS de 3 hores i una PROJECCIÓ DE FILMS d'1 hora.

 

Marcel·lí Antúnez

Reconegut internacionalment com una de les figures més rellevants de l’art electrònic i l’experimentació escènica, Marcel·lí Antúnez té una trajectòria de més de 30 anys, durant els quals ha desenvolupat un univers visual absolutament personal i iconoclasta, basat en una reflexió sobre sistemes de producció artística, el que ell denomina Sistematurgia, amb una iconografia particular i pròpia. Ha realitzat instal·lacions i performances a museus, galeries, teatres i espais no convencionals en més de 35 països, entre els que figuren el Musée Europienne de la Photographie de la Ville de Paris, el Institute of Contemporary Arts de Londres, el DAF de Tokio, el MACBA de Barcelona o el ZDB de Lisboa. La seva obra inclou performances mecatròniques en ocasions amb robots, instal·lacions interactives i col·laboracions amb col·lectius entre els que destaquen la Fura dels Baus del que va ser fundador i líder en els anys vuitanta. Els seus treballs han estat ressenyats en múltiples edicions de tot el món. Antúnez ha rebut entre d’altres els següents premis i distincions: Primer premi en el Festival Etrange de Paris 1994, Best New Media Noveaux Cinéma Noveaux Médias de Montreal 1999, Premi Max España 2001, Premi FAD 2001 de Barcelona, Menció d'Honor a Prix Ars Electronica 2003  o el Premi Ciutat de Barcelona el 2004.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

LA MASTERCLASS

LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano

El dimecres passat vam tenir l'immens plaer de gaudir una sessió amb el Marcel·lí Antunez, un referent a nivell internacional de l'experimentació escènica i de l'art electrònic.

PROJECCIÓ DE FILMS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

Marcel·lí Antúnez BaumannLab

Dimecres, 2 d’octubre de 2013 DE 20:30 A 21:30h. al Pati de la Casa Baumann es realitzarà una PROJECCIÓ DE FILMS sobre l’experimentació escènica. Aquesta és una de les dues activitats que ha programat el BaumannLab amb el Marcel·lí Antúnez dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).

MASTERCLASS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

Marcel·lí Antúnez BaumannLab Masterclass

Dimecres, 2 d’octubre de 2013 de 17.30h. a 20.30h. el BaumannLab ha programat una MASTERCLASS sobre l'experimentació escènica amb el Marcel·lí Antúnez. Aquesta activitat s'emmarca dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)