REVISTA PARKOUR TIME

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA PARKOUR TIME

+ PROJECTE DE L’ALUMNAT DE 1R D’IMATGE I SO DE L’INS SANTA EULÀLIA

 

Un grup de joves practicants de parkour va guanyar la beca de suport a la producció de projectes per a menors de 20 anys, de la segona convocatòria de 2012 per fer una revista divulgativa relacionada amb la pràctica del parkour.

El resultat ha sigut Parkour time, una revista que té l’objectiu de visibilitzar aquesta pràctica com una nova forma en que els i les joves es relacionen amb el seu entorn immediat. La revista tindrà una versió on-line i una en paper que serà distribuïda per diferents punts de la ciutat. Les fotografies de la revista han sigut realitzades gràcies a la col·laboració de tres alumnes de 3r d’ESO del INS Montserrat Roig.

En paral·lel, l’alumnat del 1er curs del mòdul de Grau superior d'Imatge i so de l'INS Santa Eulàlia ha realitzat un projecte fotogràfic sobre aquest grup de practicants de parkour (traceurs) copsant aquests nous diàlegs que s'estableixen entre ells i elles i les ciutats, en aquest cas Terrassa. Aquestes fotografies són el resultat de mesos d'interacció entre els dos grups. En elles trobarem reflectits els valors del Parkour: esforç, companyonia, aprenentatge continu, fluïdesa en els moviments, noves interpretacions dels entorns urbans... En definitiva, com els i les traceurs s'apoderen dels carrers i dels espais naturals de la ciutat elaborant nous codis d'interacció, ja sigui de moviment com d'exercici físic.

El projecte s’ha desenvolupat amb l’acompanyament de Districte Jove, per tal de facilitar als i les joves impulsors del projecte un suport en relació a la gestió i organització de la proposta i per posar en contacte els diferents actors que s’hi han implicat.

L'exposició estarà a la sala del 20 de juny al 21 de juliol de 2013.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)