LLEURE I REINVINDICACIÓ, ALTERNATIVES D'EDUCACIÓ DEL CENTRE D’ESPLAI DE CAN PARELLADA

Aquest és el projecte que va guanyar la beca de projectes artístics en entitats d'educació en el lleure de la segona convocatòria de 2012 del BaumannLab.

El projecte ha consistit en la realització de diferents activitats on els infants i joves proposin idees creatives per definir visualment els valors que transmet l'educació en el lleure de forma reivindicativa i visual. L’esplai explica el projecte de la següent manera:

En aquests moments pensem que és important ser conscients del canvi que està fent la societat i del paper que l’educació en el lleure té dins d’aquest canvi. Amb aquest projecte hem treballat un concepte d’art partint dels valors que pretenem transmetre com a entitats de lleure educatiu, i que es facin d’una forma visible amb un estil reivindicatiu.

Aquestes propostes s’han realitzat a través de icones, que es presenten en diferents suports de reivindicació com ara enganxines, samarretes, cartells, flyer. Es un projecte on la implicació dels infants i el seu  desenvolupament creatiu és la base de les propostes realitzades.

L'exposició estarà a la sala del 16 de maig al 20 de juny de 2013.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)