GRAFITI INVADERS LES ARENES - Projecte resident

GRAFITI INVADERS LES ARENES, beca, grafiters, les arenes, la grípia, can motlor, aavv, barri

Un grafiter de la ciutat amb la col·laboració de dos grafiters han guanyat la segona beca Grafiti invaders de la segona convocatòria del 2012, una beca que s'organitza amb la col·laboració de Participació Ciutadana.

El projecte consisteix en la realització d'un grafiti al barri de Les Arenes - La Grípia - Can Motllor establint un diàleg amb el teixit social del barri. Per a realitzar-ho es comptarà amb la col·laboració de l’AAVV del barri.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

LA PRESENTACIÓ

graffiti, barri, dibuix, comunitat, graffiti, barri, dibuix, comunitat, graffiti, barri, dibuix, comunitat, graffiti, barri, dibuix, comunitat, graffiti, barri, dibuix, comunitat

El dimecres 26 vam presentar el resultat del grafiti a la gent del barri. A la trobada es va visitar el grafiti i els mateixos grafiters van explicar què han volgut plasmar en les imatges pintades. Els elements i les imatges que hi apareixen són fruit de les reunions i trobades que van mantenir amb els veïns al llarg d'aquests mesos.

AIXÍ ESTÀ EL GRAFITI!

així està el grafiti

Al següent enllaç trobareu més fotos de com està quedant el grafiti:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.466002016812499.1073741833.454...

GRAFFITI DE LA Placa benito Martínez

buscando documentación historia del barrio, recinto de la asociación de las arenas ,

Este proyecto será dirigido por Mohamed El Asri con la colaboración de Albert López y Mehdi Cazawi, en el barrio de las Arenas, la Plaza Benito Martínez será pintada con graffiti y plástica con dibujos que tratarán de expresar el paso del tiempo y la historia del barrio los vecinos los personajes mas destacados y el cambio que ha influenciado en la vida del barrio.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)