REVISTA DE PARKOUR - Projecte resident

 REVISTA DE PARKOUR, parkour, menors de 20 anys, 2012

Un grup de joves practicants de parkour van guanyar la beca de la modalitat de Suport a la producció de projectes per a menors de 20 anys de la segona convocatòria de 2012 per a fer una revista divulgativa relacionada amb la pràctica del parkour.

El seu projecte consisteix en produir una revista amb l'objectiu de visibilitzar les noves formes en què els i les joves es relacionen amb el seu entorn immediat. La revista tindrà un versió on-line i una en paper que serà distribuïda per diferents punts de la ciutat.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

EL DIA DE LA PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ DEL GRAFITI, parkour, exposició de fotografies, imatge, INS santa eulàlia, district jovem , PRESENTACIÓ DEL GRAFITI, parkour, exposició de fotografies, imatge, INS santa eulàlia, district jovem , PRESENTACIÓ DEL GRAFITI, parkour, exposició de fotografies, imatge, INS santa eulàlia, district jovem , PRESENTACIÓ DEL GRAFITI, parkour, exposició de fotografies, imatge, INS santa eulàlia, district jovem , PRESENTACIÓ DEL GRAFITI, parkour, exposició de fotografies, imatge, INS santa eulàlia, district jovem

El dijous 20 vam presentar la revista de Parkour i vam inaugurar l'exposició de fotografies que van realitzar l'alumnat de 1r d'imatge i so de l'INS Santa Eulàlia.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)