X UN FORAT - Projecte resident

X UN FORAT és el projecte de l'INS Terrassa que ha guanyat la beca de projectes artístics en contextos educatis de la segona convocatòria de 2012 del BaumannLab. El projecte està dirigit a l'alumnat de 3r i 4t d'Eso de l'institut i altres joves de diferents col·lectius que hi estiguin interessats.

El projecte consisteix en la creació d'un espai d'experimentació basat en la càmera fosca. S'organitzaran trobades amb altres col·lectius de la ciutat i tallers de fotografia estenopeica dinamitzats pels i les alumnes i altres persones que participin en el projecte per tal de crear una obra col·lectiva d'imatges de la ciutat.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA!

L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA, exposició,, L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA, exposició,, L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA, exposició,, L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA, exposició,, L'EXPOSICIÓ JA ESTÀ A LA SALA, exposició,

Ahir vam inaugurar l'exposició. Els companys de l'aula oberta ens van preparar moltes sorpreses: una projecció a la façana amb un retroprojector, unes projeccions amb una pantalla al passadís, un passi del material audiovisual que tenen... L'exposició es podrà veure fins el 2 de febrer. Ah, i ens van avançar que no es descarta que es munti alguna altra activitat en el marc de l'exposició... ja us anirem informant!

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ X UN FORAT

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ X UN FORAT, aula oberta, INS terrassa, 2012, espai d'experimentació, càmera fosca

Us convidem a la inauguració de X UN FORAT, un projecte impulsat per l'aula oberta de l'INS Terrassa, que va guanyar la beca de projectes artístics en contextos educatius de 2012. Ha consistit en la creació d'un espai d'experimentació en el fenòmen de la càmera fosca. Carregats amb llaunes recorren la ciutat, la reinventen i la fan seva. Les imatges resultants, carregades de sorpreses i experiències, són un testimoni de la seva vivència.

Podeu veure més informació de l'exposició aquí.

PRESENTACIÓ A L'INSTITUT

PRESENTACIÓ A L'INSTITUT, x un forat, institut, fotos, PRESENTACIÓ A L'INSTITUT, x un forat, institut, fotos, PRESENTACIÓ A L'INSTITUT, x un forat, institut, fotos, PRESENTACIÓ A L'INSTITUT, x un forat, institut, fotos, PRESENTACIÓ A L'INSTITUT, x un forat, institut, fotos

L'11 de juny els nois de X UN FORAT van presentar el projecte a l'Institut. Van fer una explicació del que han fet al llarg d'aquest curs i van passar unes fotos que il·lustraven el procés. També van fer una exposició al hall del centre amb les fotos realitzades al llarg del projecte.

ELS TALLERS OBERTS

ELS TALLERS OBERTS, baumannlab, terrassa, tallers oberts, joves, projecte, espai, quimioframa, caixa fosca, ELS TALLERS OBERTS, baumannlab, terrassa, tallers oberts, joves, projecte, espai, quimioframa, caixa fosca, ELS TALLERS OBERTS, baumannlab, terrassa, tallers oberts, joves, projecte, espai, quimioframa, caixa fosca, ELS TALLERS OBERTS, baumannlab, terrassa, tallers oberts, joves, projecte, espai, quimioframa, caixa fosca

El cap de setmana passat el projecte X UN FORAT, resident al BaumannLab, ha participat a Tallers oberts Terrassa. Els joves del projecte ens han ensenyat el seu espai i han proposat algunes activitats: fer un quimiograma i entrar a una caixa fosca. Tota una experiència!!

EL 18 I 19 DE MAIG PARTICIPEM ALS TALLERS OBERTS TERRASSA

EL 18 I 19 DE MAIG PARTICIPEM ALS TALLERS OBERTS TERRASSA, tallers, terrassa, baumannlab, 2013, artistes, associació d'artistes visuals de terrassa, ajuntament de terrassa, departament d'arts visuals

Els dies 18 i 19 de maig es duu a terme a la ciutat Tallers oberts Terrassa 2013, un cap de setmana per promocionar els seus artistes, on varis artistes obriran al públic els seus tallers.

CONSTRUCCIÓ DE CAMERA FOSCA GEGANT

NETEJA DEL CONTENIDOR, FORADANT EL CONTENIDOR, PINTANT EL CONTENIDOR,

 

A la sessió d'avui hem reciclat un contenidor i l'hem netejat a fons. Després hem fet  un forat al mig per  posar-li una xapa metàl·lica per poder fer un forat més fàcilment, hem pintat el contenidor per dins i per fora de color negre i ara ja està a  punt per fer les nostres fotos.

Fotogrames de Gran Format

Explicació del que anavem a fer, Visualitzant altres fotogrames, Preparant la compossició, Aquest és el resultat final.....................................

El passat dimecres 24 abril vam fer una sessió teòrica -pràctica per fer fotogrames de gran format. Va ser un dia espectaculat, apasionant, ens ho vam passar molt bé.

https://docs.google.com/a/iesterrassa.cat/file/d/0BxtJuX3sac4iSDZBMnBaMlRRN0k/edit?usp=drive_web

INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA

INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA, INS Santa Eulàlia, fotografia estenopeica, fotografia digital, X un forat, INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA, INS Santa Eulàlia, fotografia estenopeica, fotografia digital, X un forat, INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA, INS Santa Eulàlia, fotografia estenopeica, fotografia digital, X un forat, INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA, INS Santa Eulàlia, fotografia estenopeica, fotografia digital, X un forat, INTERCANVI AMB L'INS SANTA EULÀLIA, INS Santa Eulàlia, fotografia estenopeica, fotografia digital, X un forat

El passat dimecres 3 d'abril es va dur a terme una de les activitats d'intercanvi que faran el projecte X UN FORAT i l'INS Santa Eulàlia. L'objectiu d'aquest intercanvi és que es comparteixin els coneixements que cada grup té de fotografia estenopeica i de fotografia digital.

Terrassa X UN FORAT

terrassa x un forat, terrassa, laboratori, espai, fotografìa

Ahir dijous ens van entregar les claus del que serà el nostre laboratori. A partir d'aquesta setmana començarem a habilitar l'espai per poder treballar aviat.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)