RETRARTS - Projecte resident

RETRARTS és el projecte de l'entitat El balcón de la Espera becat en la segona convocatòria de 2012 en la modalitat de cessió de tallers per a artistes i projectes d’arts visuals.

5 creadors faran un exercici d'estil seguint uns paràmetres detallats sobre la representació i l'estètica dels sentits. Cada disciplina es realitza en centres de creació diferents, al BaumannLab es faria el volum de dansa. Aquest exercici serà enregistrat per captar el procés de creació dels artistes.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

PRESENTACIÓ DE RETRARTS |DANSA|

Retrarts BaumannLab

El dijous 3 d'octubre a les 18.30h. es realitzarà la presentació de Retrarts |dansa|, una creació audiovisual que fa el seguiment de 5 ballarins, de diferents estils, en el seu procés artístic i que proposa un exercici d’estil on cadascú ha de representar un dels 5 sentits partint de la improvització. El projecte va ser becat en la segona convocatòria de 2012 per a projectes d’arts visuals, està produït pel col·lectiu El Balcón de la Espera i es presenta en format d’exposició.

Work in progress Baumannlab

Cartell RetrArts

RetrArts es troba en la fase de preproducció avançada, i a la espera de dos nous ballarins que completin el bloc de dansa que portarem a terme gràcies a la residència artística que ens ha ofert Baumannlab.

Aviat rebreu notícies noves.

:)

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)