MOLA - Projecte resident

mola, guim camps, artistes, muntanya de la Mola, exposició

MOLA és el projecte de Guim Camps i a cura de Caterina Almirall becat en la segona convocatòria de 2012 en la modalitat de Suport a la producció de projectes per a majors de 20 anys.

El projecte consisteix en organitzar una convocatòria dirigida a artistes, algunes activitats a la muntanya de la Mola i una exposició col·lectiva de representacions de la muntanya per tal d'escenificar el pes simbòlic de la Mola pels vallesans.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

JA TENIM EL LLIBRE!

, ,

Ahir la Caterina Almirall i el Guim Camps van venir a presentar el llibre A la Mola, un llibre que han volgut editar per recollir en una publicació els quadres que van formar part de l'exposició col·lectiva de tots els quadres de la Mola que van poder recopilar. A la sessió hi van venir molts dels autors i autores dels quadres i es va fer una xerrada oberta entre les persones que hi van assistir.

També van repartir llibres, postals i xocolatines per als mecenes que van participar del verkani que va fer possible la publicació del llibre.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE A LA MOLA

A la Mola és el projecte de Guim Camps i Caterina Almirall que va consistir en fer una convocatòria de recollida de quadres de la muntanya de la Mola per a realitzar una macro-exposició. Amb la finalitat d’expressar la importància que té aquesta muntanya tan simbòlica pels vallesans. L’exposició es va acollir a la Casa Soler i Palet i va reunir més de 150 quadres d’autors i autores professionals i amateurs de poblacions vallesanes com Terrassa, Sabadell o Castellar del Vallès. Acabat el projecte, han recollit els quadres que van ser exposats en una publicació.

EL PUNT I FINAL DE LA MOLA

EL PUNT I FINAL DE LA MOLA, la mola, terrassa, caminar, imaginar, dibuixar, Caterina Almirall, fotos, EL PUNT I FINAL DE LA MOLA, la mola, terrassa, caminar, imaginar, dibuixar, Caterina Almirall, fotos, EL PUNT I FINAL DE LA MOLA, la mola, terrassa, caminar, imaginar, dibuixar, Caterina Almirall, fotos, EL PUNT I FINAL DE LA MOLA, la mola, terrassa, caminar, imaginar, dibuixar, Caterina Almirall, fotos

Per tancar l'exposició de "A la Mola" la Caterina Almirall va proposar fer una sortida a la Mola per anar a caminar, imaginar i dibuixar a la muntanya que ha protagonitzat aquesta exposició col·lectiva. Ho vam fer aquest diumenge 6 d'abril i vam ser una vintena de persones. Aquí us deixem unes fotos de la matinal.

A LA MOLA: CAMINAR, DIBUIXAR, IMAGINAR

Aquesta és una activitat que es proposa en relació a l'exposició "A la Mola" que vam inaugurar el 8 de març a la sala Soler i Palet de Terrassa.

Una excursió per a viure el paisatge al que fem referència i experimentar-lo mentre passegem i dibuixem. No es tracta d'una classe de dibuix, sinó que us convidem a treballar a partir de l'espai natural que ens envolta i del seu imaginari.

Punt de partida: Al centre d'interpretació del Coll d'Estenalles a les 10h.

Durada: 4 hores aproximadament.

INAUGUREM L'EXPOSICIÓ

, , , ,

El dia 8 de març vam inaugurar l'exposició. Després de tants dies i tants mesos penjant cartells, contactant amb gent i recollint quadres... va arribar el dia de l'exposició. Aquell dia, un munt de moles i un munt de gent. Tampoc hi va faltar el cava i el punt dolç en forma de xocolatines amb la Mola dibuixada, detalls meravellosos de les famílies del Guim i la Caterina. Podeu veure totes les fotos que va fer el Lluís el dia de l'exposició aquí.

EL MUNTATGE DE L'EXPOSICIÓ

, ,

Unes quantes fotos del procés de muntatge d'aquesta exposició tant faraònica.

IINAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ A LA MOLA

Per fí, després de tot aquest temps desenvolupant el projecte, el dissabte 8 de març a les 19h a la Casa Soler i Palet s'inaugurarà l'exposició col·lectiva "A la Mola". Aquesta exposició és fruït del projecte Mola de Guim Camps que ha comptat amb la col·laboració de Caterina Almirall.

Durant tot el temps que ha estat la convocatòria de recollida de quadres oberta han aconseguit recollir més de 150 quadres d'artistes i museus de Terrassa, Sabadell, Castellar i rodalies. Serà, doncs, una gran exposició que aconseguirà reflexar el pes tan important que té la Mola pels Vallesans.

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE LA MOLA - FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Mola i Roselles de Miquel Ramos

Per participar a l'exposició col·lectiva de la Mola només cal que llegeixis les bases de participació i omplis aquest formulari

ES BUSQUEN QUADRES DE LA MOLA

projecte Mola Guim Camps Baumannlab

Les diverses poblacions vallesanes que encerclen la Mola han fet d’aquesta muntanya una icona pròpia, un símbol amb el que s’identifiquen. El cim té un paper central en l’imaginari col·lectiu de la comarca, és la muntanya dels vallesans. Ella representa la pertinença a una comunitat abstracta d’un territori, la manera en què uns quants volen mostrar-se davant dels altres.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)