A LES VUIT AL RAVAL

A LES VUIT AL RAVAL, Eduard Martín-Borregón, Ian Gehlhaar i Laia Carbonell, 2012, terrassa,

A LES VUIT AL RAVAL és el projecte de Eduard Martín-Borregón, Ian Gehlhaar i Laia Carbonell becat ex-aequo en la primera convocatòria del 2012 en la modalitat de Suport a la producció de projectes per a majors de 20 anys.

El projecte pretén reactivar els nòduls emocionals i les diferents xarxes i subxarxes que han quedat latents des de les movilitzacions de l'acampada del 15M a Terrassa, a partir dels textos, imatges i vídeos recol·lectats en el projecte.

Es desenvoluparà en tres parts: una recol·lecció de vivències, experiències i materials de persones que van viure l'acapada, el treball d'aquests materials per crear una visió polièdrica recollida en un vídeo i un llibre, i la proposta d'unes intervencions per reactivar la xarxa creada.

 

 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

EL DOCUMENTAL EN BRUT

EL DOCUMENTAL EN BRUT, raval, baumannlab, activitat, EL DOCUMENTAL EN BRUT, raval, baumannlab, activitat, EL DOCUMENTAL EN BRUT, raval, baumannlab, activitat

El col·lectiu A les vuit al Raval va projectar dimecres passat el documental en brut que està realitzant. Aquesta sessió, amb el mateix esperit que les acampades del 15M, era una proposta de feedback entre els assistents per tal d'incorporar les útlimes opinions i fer-lo més participatiu. L'activitat significava el tancament del projecte becat pel BaumannLab. Aquí teniu unes fotos de mostra de l'activitat.

PROJECCIÓ EN BRUT DEL DOCUMENTAL A LES VUIT AL RAVAL

PROJECCIÓ EN BRUT DEL DOCUMENTAL A LES VUIT AL RAVAL, baumannlab, documental, 2011, terrassa, llibre

El dimecres 9 d'octubre a les 19h. al BaumannLab es farà la mostra del documental en brut oberta a la participació de tothom qui vulgui participar en el procés creatiu.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)