FINALITZACIÓ DEL GRAFITI

El grup de grafiters que va guanyar la beca grafiti invaders ja ha finalitzat el projecte i ha realitzat la pintada, amb la tutorització de l'artista Musa. Han sigut uns mesos de reunions i contactes amb l'AVV de Torressana i l'institut del barri per tal de dialogar i concretar la pintada a realitzar.

El dijous 26 de juliol vam fer una trobada amb l'AVV de Torressana i els grafiters per tal de parlar sobre com havia anat el desenvolupament del projecte i valorar el resultat final. Ho vam fer a l'espai on es va fer la pintada.

La valoració en general de l'experiència va ser positiva per les dues bandes tot i que es van posar sobre la taula alguns aspectes que podrien haver funcionat millor, molts d'ells tenien a veure amb la discontinuïtat en la comunicació que hi va haver en moments determinats entre les dues bandes. El resultat final de la pintada és una mescla entre els elements propis del grafiti i els aspectes que la gent del barri ha pensat que era interessant ressaltar d'aquest.

Així doncs, una primera experiència molt interessant amb moltes coses apreses que ens serviran per anar millorant en les pròximes convocatòries de la beca.

FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri
FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barriFINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri
FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)