LINKED MOMENTS - Projecte resident

LINKED MOMENTS, sandra garcia, marina rizo, universitat pompeu fabra, comunicació interactiva del grau de comunicació audiovisual

Linked moments és el projecte de Sandra Garcia i Marina Rizo becat ex-aequo en la primera convocatòria del 2012 en la modalitat de Suport a la producció de projectes per a majors de 20 anys.

El projecte consisteix en la realització d'una instal·lació interactiva amb missatge crític respecte el món de les xarxes socials. Linked moments és el seu projecte de final de l'itinerari de Comunicació Interactiva del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

El marc de col·laboració que proposa el Baumannlab als artistes seleccionats en les diferents convocatòries inclou la participació activa en un espai virtual des del qual fer visible i compartir el procés de treball. D'aquesta manera es posa en valor no només els resultats d'un projecte sinó la seva producció.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

AIXÍ ÉS LA INSTAL·LACIÓ

AIXÍ ÉS LA INSTAL·LACIÓ

I aquí podeu consultar els twits que es van fer mitjançant la instal·lació: https://twitter.com/linked_moments

XERRADA LINKED MOMENTS, SOBRE INSTAL·LACIONS INTERACTIVES

XERRADA LINKED MOMENTS, SOBRE INSTAL·LACIONS INTERACTIVES

El dilluns 15 d’abril a les 19h farem la xerrada “Linked moments: Reflexions sobre la interactivitat en l’era de les xarxes socials” a càrrec de Sandra García i Marina Rizo.

Linked moments va ser el projecte becat en la modalitat de majors de 20 anys de la primera convocatòria de 2012 i ha sigut el projecte de final de l'itinerari de Comunicació Interactiva del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de les seves dues autores.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)