CASALS D'ESTIU EN VINYETES

CASALS D'ESTIU EN VINYETES, diari en vinyetes, diada de tècniques, 2012, grups, casals d'estiu, ciutat

A partir del taller DIARI EN VINYETES que es va realitzar dins la Diada de tècniques de 2012, els grups de grans dels casals d'estiu de la ciutat desenvoluparan el seu propi diari durant el casal d'estiu. Es tracta de recollir de forma cronològica una xarxa de breus relats sobre temes, anècdotes i experiències del dia a dia de l’entitat.

Aquest any el centre d’interès dels casals d’estiu que és el de “Viatja a l’Illa de la Bogeria”. Mitjançant el desenvolupament d’aquest tema es treballarà amb els infants la creativitat i com trencar els estereotips de la societat.

D'on ve la proposta?

A la taula de coordinació dels casals va sorgir la proposta que aquest any els grups de grans dels casals fessin activitats conjuntes i que hi hagués un intercanvi i més relació entre ells. També es va parlar de fer un diari dels casals, recollir anècdotes...

Aprofitant que l'Abel del Castillo estava duent a terme un projecte al BaumannLab que tenia molt a veure amb el que s'estava ideant es va proposar que durant els casals d'estiu es duguin a terme diaris en vinyetes al llarg del casal. També s'ha habilitat un espai a la web perquè cada casal vagi fent entrades al blog per anar mostrant les vinyetes, imatges, el procés de treball que van duent a terme. El fet d'anar penjant-ho en un blog els permetrà que entre casals puguin veure què fan uns i altres i que puguin comunicar-se entre ells fent comentaris.

Tot allò que es generi del desenvolupament dels projectes de cada casal es presentarà en una exposició als espais del BaumannLab.

bitàcora

Diari en Vinyetes Casal Agustí Bartra

Stop motion Joves

El Grup de Joves fa un Stop Motion la última setmana... La veritat que ha quedat molt xulo!!

Diari en Vinyetes Casal Agustí Bartra

Petits i fang...

2a setmana... El Grup de Petits fa fang... Es nota, oi?

Diari en Vinyetes del Casal Agustí Bartra

1r dia Casal Agustí Bartra

La primera setmana, el primer dia... Tot comença molt bé! El primer dia és tot un éxit!

ELS GLOBUS

els globus, terrassa, estiu, vinyetes

Hola companys i companyes dels casals d’estiu de Terrassa!!!

Primer de tot, ens disculpem pel retard en publicar les activitats i anècdotes que s’han dut a terme setmana rere setmana. Per això, aquesta setmana en pujarem 3 de cop.

Ja que nosaltres vam preferir no fer el diari en forma de vinyetes, us il·lustrarem tot el que hem fet a través de fotografies!!!! 

 Així doncs, en aquesta primer publicació, us penjem un colaix amb fotos on apareixem tots els companys del grup de GRANS d'Els Globus!!!! 

SOM-HI!!!!!!!!!!!!

EXEMPLE

, , ,

...

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)