Disseny del projecte expositiu

imatge de santaeulalia

El divendres 4 de maig hem anat a conèixer el BaumannLab i la sala d'exposicions on exposarem el nostre projecte. Ens hem dividit per grups per pensar i organitzar l'espai i en funcio dels projectes personals de cadascú fer una proposta expositiva per grup/paret.

 

  • GRUP 1: Oscura Realidad

Nosaltres tres compartirem la paret de 1.68 i la compartirem en forma de piràmide. El projecte del Ramon serà en vertical i el de l'Andrea i el de l'Anais en horitzontal. Possarem unes mans negres esgarrapades als laterals de la paret .El títol , estrà situat a la part superior de la paret , en lletres negres posarà "OSCURA REALIDAD".

El nostre títol estara pintat directament a la paret , sense plantilla, amb lletres una mica psicotica.  

Posarem un titol o una petita frase a sota de cada projecte:

- Anais: Nigrum Affectum

- Andrea:Cuando lo incorrecto se vuelve lo deseado ..., poso aquesta frase perque crec que aquesta pregunta se la fa molta gent al llarg de la seva vida .

- Ramon: Vive el peligro.  

  • GRUP2: Mentes Frágiles

La pared mide 3,19 metros, así que tendremos espacio suficiente para colocar nuestros foam, que medirán 40x50cm. 4 de nuestros retratos serán horizontales y uno de ellos será vertical, así que colocaremos los horizontales en los extremos y el vertical en el medio. Como decoración pintaremos de color negro una línia horizontal a 44cm del suelo que cruce toda la pared y en la esquina derecha dibujaremos el perfil de una persona que observa nuestros retratos. Escribiremos nuestros nombres y el título de la imagen debajo del foam usando pintura negra y un pincel más fino para hacerlo. Con el titulo de este proyecto queremos expresar que dentro de una de las partes de nuestras imágenes mostramos fragilidad.  

Nerea Rey: Doble o Nada

Gisela Rosa: El Camí als Somnis

Pol Muns: A Través del Mirall

David Lopez: El Secreto

Isabel Vilà: Something's Coming

 

  • GRUP 3: En la diversidad encontrarás la unión

Las imágenes serán expuestas en casa Bauman, en una pared que mide 2'44 m.x 3'46 y un grupo de 5 personas. Cada uno pondrá un título a su fotografía personalizado.   De izquierda a derecha irán colocadas de la siguiente manera: 

Merche( Vertical) - Guillermo( Horizontal)- Ismael( Vertical)

                     Oscar(Horizontal)- Luna(Horizontal).    

En medio de todas irá un frase : " En la diversidad encontrarás la unión". Hemos decidido poner esta frase porque que cada una de nuestras fotografías expresan  personalidades, sentimientos y carácteres muy diferentes. 

Luna (Miluna): Ja que a la fotografia surten diferents expressions, gestos i posicions, he decidit posar-li aquest títol que és un joc de paraules entre "mil una", on la L de mil també fa de la inicial del meu nom, és a dir, "mil jo".  

  • GRUP 4:  C'est la vie

La imatge serà exposada en la casa Baumann, concretament al Barinbau. Compartirem la paret de 6'23m un grup de vuit persones. El titol que donarà nom a les nostres fotografies serà 'C'est la vie' degut a que farem un transcurs de situacions que porten a altres al llarg de la vida.El títol de la fotografia i el nom del autor, aniràn en un petit recuadre que quedarà sota la foto a l'esquerra i al costat de cada fotografia posarem unes petjades, a continuació després les petjades i haurà una altre fotografia que significarà el camí de les situacions que porta cada fotografia.

1 David Navarro (Nostálgico de mi futuro.)  Horitzontal.

2 Míriam Mármol (Se rompió la cadena que ataba el reloj a las horas.) Horitzontal.

3 Dubraska Sánchez (El amor aún en la oscuridad brilla.) Horitzontal.

4 Annabel Mérida (You may say I'm a dreamer but I'm not the only one) Horitzontal.

5 Adrían Valera (Transparencia) Horitzontal.

6 Alba Fernandez (Canvis) Horitzontal

7 Marina Espinosa (La confianza personal es el primer secreto del éxito) Horizontal

8 Josué de la Torre (Felicitat) Horitzontal

grup, oscura realidad, projecte, baumannlab, mentes frágiles
grup, oscura realidad, projecte, baumannlab, mentes frágiles
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)